Lázár Gergely

Lázár Gergely

Lázár Gergely pszichológus

Rendelési idők:

kedd 19.00-21.00

Várom kérdését!

Az ELTE Tanácsadás-és iskolapszichológia szakirányán szereztem pszichológus diplomámat. Tanácsadási tevékenységet végzek, életvezetési témákra fókuszálva.

A következő irányzatokkal, módszerekkel mélyrehatóbban is megismerkedtem, melynek során a kliens szerepét is volt lehetőségem kipróbálni:

- Egyéni önismeret kognitív-viselkedésterápiás szemléletben

- Egyéni önismeret tranzakció-analitikus és személyközpontú szemléletben

- Családállítás foglalkozások egyéni és csoportos formában

- Csoportos pszichodráma önismeret - képzés

Ezen kívül a neuro-lingvisztikus programozás (NLP), az erőszakmentes kommunikáció (EMK) elemeivel is foglalkoztam, az NLP-ből egy mesterszintű módszerspecifikus végzettséget is szereztem. Szexológus tanácsadóként szexuális elakadások kezelése kapcsán szintén rendelkezésre állok. Család és párterápiákat szupervízió mellett vállalok.

Főállásban ezenkívül iskolapszichológusként dolgozom, ahol rengeteg nevelést, konfliktuskezelést érintő szituációval kerülök szembe. Egy zenei tagozatos általános iskolában és egy speciális problémákkal (pl. autizmus, értelmi és testi fogyatékosságok, stb.) rendelkező gyerekek által látogatott intézményben vannak munkáim. A gyermek fejlődéslélektani jellegzetességei és a felnőttek elakadásai, kérdései, átfogóbb tapasztalattal látnak el egy ember működésével kapcsolatban.


Hivatásomban ugyanúgy, mint magánéletemben a természetességet és közvetlenséget tartom a legfontosabbnak. Időmet jórészt könyvekkel, filmekkel, sporttal, értelmes társasággal és olyan intellektuális "táplálékokkal" igyekszem kitölteni, amik által többnek, gazdagabbnak érezhetem magam.


Bejelentkezés előtt, javaslom, látogass el személyes weboldalamra, hogy tájékozódhass referenciáimról, hitvallásomról, képzettségemről, klienseim eddigi véleményéről.

 

 

Várom kérdését!