Szabó Mercédesz

Szabó Mercédesz

Szabó Mercédesz pszichológus

Rendelési idők:

XII.kerület kedd 17.00-20.00, péntek 14.00-17.00

Várom kérdését!
Online foglalás XII. kerület

Pszichológus diplomám megszerzése óta folyamatosan igyekszem továbbképezni magam, hogy minél széleskörűbb rálátásra és eszköztárra tegyek szert annak érdekében, hogy klienseimet a legjobb módon tudjam segíteni. Jelenleg a személyközpontú tanácsadó képzést végzem, emellett a közelmúltban részt vettem kötődéselméleti, pszichodráma és mozdulatelemzés workshopokon, előadásokon is.

 

A konzultáció során a hozzám fordulót elfogadással és empátiával igyekszem kísérni gondolatmenetében és belső folyamataiban. Fontosnak tartom, hogy valódi találkozás jöjjön létre közöttünk, ahol tere van az érzések, elakadások megélésének, valamint az erősségek és a fejlődés kibontakozásának egyaránt.

 

A hangulati, szorongásos és stresszes állapotok mellett eddigi munkám során gyakran találkoztam olyan élethelyzetekkel, ahol a test-lélek-szellem több területe érintett volt. Legyen ez akár pszichés eredetű testi betegség (MRE Bethesda Gyermekkórház - Pszichoszomatikus részleg - szakmai gyakorlat), vagy hitélettel összefüggő lelki és közösségi dinamikák (MEKDSZ).

 

Szeretettel várom azon serdülőkorúak és felnőttek jelentkezését, akik szeretnének önismeretükben, belső vívódásaikban, nehéz élethelyzetükben, másokhoz való kapcsolódásaikban lelki támogatást kapni. Bíztatok mindenkit, hogy bátran induljon neki saját lelke felfedezése és ápolása útjának, hisz idővel a lélek meghálálja, és egyre teljesebb és egészségesebb irány felé tarthat!

 

 

Várom kérdését!

Szabó Mercédesz - ismertorvos.hu