Batal Brigitta Aishah

Batal Brigitta Aishah

Batal Brigitta Aishah pszichológus

Online foglalás XII. kerület

Batal Brigitta vagyok, pszichológus. Diplomámat az ELTE-PPK-n szereztem klinikai- és egészségpszichológia szakirányon, ezt követően autogén tréninget tanultam a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél, illetve a VIKOTE-n kognitív viselkedésterápiás módszerspecifikus képzésben vettem részt. Fontosnak tartom a szakmámban a folyamatos fejlődést, így jelenleg a Magyar Családterápiás Egyesület alapképzésében igyekszem bővíteni a tudásomat és a szemléletemet. Magánrendelésemben arra törekszem, hogy a különböző módszerek integrálásával, egyénre szabottan próbáljuk kialakítani, hogy milyen eszközökkel segítem a hozzám érkezőket.

Az egyéni konzultáció során átbeszéljük, hogy milyen céllal érkezett a kliens, és együtt felállítva a célokat kialakítjuk, hogy a közös munka során hogyan juthatunk el a probléma megoldásához. Forduljon hozzám bizalommal, amennyiben elakadt vagy nehézség akadt az életében akár magánéleti, akár munkahelyi területen, fejleszteni szeretné önismeretét vagy stresszesnek, feszültnek érzi magát.

 

Jelenleg kizárólag egyéni konzultációval foglalkozom, a pár- és családterápiás képzés alapképzésében vagyok, így pár- és családkonzultációra nincs lehetőség.

 

 

Tanulmányok:

2019- Pár- és családterapeuta jelölt, Magyar Családterápiás Egyesület

2017-2018 Autogén tréning, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület

2016-2018 CBT konzultáns (kognitív viselkedésterápiás módszerspecifikus képzés) Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület

2014-2016 Pszichológus, ELTE PPK , Klinikai- és egészségpszichológia szakirány

2011-2014 Pszichológia BA, Pázmány Péter Katolikus Egyetem