Buzás Gabriella

Buzás Gabriella

Buzás Gabriella tanácsadó szakpszichológus, katathym imaginatív terapeuta, képzésben lévő komplex integratív terapeuta

Rendelési idők:

XI. kerület: csütörtök: 08:00 - 11:00

Online foglalás XI,

2001-ben végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem pszichológia szakán.

Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben („a Lipóton”), nevelési tanácsadóban és iskolapszichológusként szerzett tapasztalataim után másfelé fordult az érdeklődésem: rajzból szereztem diplomát a Szegedi Tudományegyetemen, és vonóshangszer-készítői és -javítói végzettséget a Zeneakadémiához tartozó Hangszerészképző Iskolában.

2018-ban kezdtem meg a Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület Komplex Integratív Terapeuta képzését: 2020-ban a Katatím Imaginatív Pszichoterápia, 2021-ben a Regressziós Technikák és Disszociatív Zavarok Kezelése, a Neurolingvisztikus Programozás, 2022-ben pedig az Ericksoni Hipnózis és Rövidterápia terén gyarapítottam a tudásomat és a képzettségeim számát. Ugyanitt pszichopatológiát tanultam, illetve pszichoterápiás és mélylélektani ismereteket szereztem.

2022-ben az ELTE-n tanácsadó szakpszichológusi diplomát szereztem, pár- és családterápiás hangsúllyal. Felnőttekkel dolgozom, egyénileg, szupervízió mellett.

Pszichológusként segítek gyarapítani az önismeretet az arra vágyóknak, a valamilyen elakadással küzdőknek, a saját magukra kíváncsiaknak, a mélységészlelőknek, a nagyobb rendre vágyóknak. A sok remek terápiás módszer közül a KIP, a katathym imagináció, a belső képalkotás útján segít az ismeretlen (mert tudattalan) algoritmusok feltárásában, a belső működés mélyebb megértésében. Ez a legtöbb esetben előfeltétele a továbblépésnek.

A kezeletlen, száműzött, elutasított részeink megszelídítése nemcsak önmagunkra és a saját életminőségünkre nézvést üdvözítő, de a velünk kapcsolatban lévőknek is jobb lesz az élet.

Amit pedig feldolgoztunk, azt már nem adjuk tovább.

A hozzám fordulóknak segítségére lehetek:

  • önismeretük gyarapításában
  • az elakadásaikkal való megküzdésben
  • veszteségek feldolgozásában
  • pár- és egyéb kapcsolati nehézségek esetén
  • önértékelési problémák kapcsán