Deák Judit

Deák Judit

Deák Judit klinikai szakpszichológus,pár-és családterapeuta

Rendelési idők:

XII.kerület szerda, péntek 16.00-21.00; kedd 17.00-18.00

Várom kérdését!
Online foglalás XII. kerület

A gyermekek problémáját elsősorban a család szempontjából közelítem meg. Szemléletem szerint ha a családi működésben változást sikerül elérni, akkor a gyermek helyzete is változik a családon belül, problémája rendeződik. Érdeklődési területembe tartoznak a serdülőkori problémák, akár egyéni akár családterápiás megoldással.

Szakmai munkám során dolgoztam már Nevelési Tanácsadóban, Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál, Gyermekotthonban.

Közel 20 évig tartó párizsi tartózkodásom eredményeképpen jól beszélek franciául, szívesen foglalkozom a Magyarországon tartózkodó francia anyanyelvű családokkal. Annál is inkább, mert egyéni életem során és szakmai képzésem során is módomban volt találkozni a kultúra-váltás sokrétű problémáival.

Psychologue clinicien ayant  vécu et travaillé de nombreuses années en France,  je  propose mon assistance aux familles et aux couples francophones ou multiculturels qui séjournent temporairement ou durablement en Hongrie.

Ma carrière professionnelle, longue de plus de trente ans, a été consacrée en grande partie aux enfants  et aux adolescents, dans des milieux variés : pratique privée, hôpital, école,  foyer d'accueil...

Je me suis également spécialisée ces dernières années dans les problématiques interculturelles.

Mon expérience me permet de prendre en charge de votre enfant en thérapie individuelle dans le cadre de consultations en langue française.

 

Egészségpénztárak, amelyekkel szerződésben állok:

- AXA Egészségpénztár

- Honvéd Egészségpénztár

- Kardirex Egészségpénztár

- Medicina Egészségpénztár

- MKB Egészségpénztár

- NAVOSZ Egészségpénztár

- OTP Egészségpénztár

- Patika Egészségpénztár

- Új Pillér Egészségpénztár

 

 

Várom kérdését!