Fekete Sándor Róbert

Fekete Sándor Róbert

Fekete Sándor Róbert tanácsadó szakpszichológus

Rendelési idők:

I. kerület: kedd: 14:00 - 17:00, szerda: 12:00 - 15:00

Online foglalás I. kerület

Az életben előfordulhat, hogy nem várt nehézséggel találjuk magunkat szemben. Máskor arra leszünk figyelmesek, hogy egy adott ponton nem tudunk átlendülni, ismétlünk valamit. Esetleg azt érezhetjük, hogy valami nem stimmel, de homályosak az indokok, nem látjuk át teljesen az összefüggéseket. Ilyen esetekben hasznos lehet segítséget kérnünk egy szakembertől.

Tanácsadó szakpszichológusként arra törekszem, hogy a hozzám fordulók biztonságban érezzék magukat és bizalommal beszélhessenek a nehézségeikről, elakadásaikról. A közös munka során megnyílhatnak az utak a változás felé, ami létrehozhat egy új egyensúlyt, melynek révén egy tudatosabb, integráltabb személlyé válhatunk.

Felnőtteket és serdülőket egyaránt szívesen fogadok.

 

Amennyiben a problémák hátterében valamilyen traumatikus esemény húzódik meg, lehetőség van ezeket az EMDR terápia módszerével feldolgozni.

Az EMDR terápiáról

Traumatikus élménynek nevezzük azokat lelkileg rendkívül megterhelő eseményeket, amelyeket bizonyos esetekben nem tudunk feldolgozni. Ilyen lehet egy közlekedési baleset, de ide tartozhatnak az iskolai zaklatás, megszégyenítés, megalázó pl. kórházi élmények, traumatikus szülés, munkahelyi elhúzódó stressz, vagy akár személyes veszteségeink. A tünetek közé tartozhat a szorongás, alvászavar, ingerlékenység, a traumatikus esemény ránk törő emlékképei, gyermekeknél viselkedés változása, regressziós tünetek.

Az EMDR egy rendkívül hatékony traumafeldolgozási technika, amelyet ezen tünetegyüttes kezelésére használhatunk.

 

VÉGZETTSÉGEK

Tanácsadó szakpszichológus - családi és párkapcsolati tanácsadás specializáció

EMDR felnőtt, valamint gyermek és serdülő terapeuta jelölt

Felnőtt pszichodráma asszisztens

Gyermekdráma vezető