Fischer Judit

Fischer Judit

Fischer Judit pszichológus

Rendelési idők:

III. kerület: kedd: 10:00 - 16:00

Online foglalás III. kerület

Pszichológus vagyok, diplomámat az ELTE PPK-n klinikai és egészségpszichológia szakirányon szereztem. Jelenleg családsegítőben felnőttekkel, serdülőkkel és gyerekekkel is dolgozom, ahol változatos élethelyzetekkel, problémákkal találkozom.

Munkám során segítséget nyújtok, hogy a hozzám fordulók megtalálják saját megoldásaikat, feltérképezzék erőforrásaikat. Így közösen előrébb jutunk problémáik megfelelő kezelésében, és az azok mögött meghúzódó belső konfliktusok feloldásában. Fontosnak tartom a biztonságos közeg megteremtését, ezért megértéssel, empátiával fordulok klienseimhez. Célom, hogy a közös munka eredményeként, a hozzám forduló kliensek a jövőben hasonló helyzetbe kerülve önállóan is meg tudják oldani problémájukat.

Bizalommal fordulhat hozzám, ha életvezetési nehézségekkel, családi, párkapcsolati vagy munkahelyi problémákkal küzd, sokat stresszel, motiválatlan, szeretne jobban kommunikálni, pályaválasztási dilemmája van, veszteség érte, önismeretén szeretne dolgozni vagy ugyanazzal a problémával küzd újra és újra és nem találja egyedül a megoldást.

Szakmai és emberi fejlődésemhez hozzájárult több külföldi tanulmányi út is. Egy szemesztert töltöttem a Bécsi Egyetemen és szakmai gyakorlatot végeztem Prágában, egy pszichoterápiás intézményben, ahol a személyközpontú pszichoterápia alapjaival ismerkedtem meg.  Ezen kívül folyamatosan képzem magam és szupervízióra járok.

Felnőttek megkeresését várom egyéni konzultációra.