Tisztelt Páciensek! Rendelőnkben 2020. márc.18-től a koronavírus-helyzet miatt a személyes konzultáció szünetel. A munkát online folytatjuk. Skype-on történő konzultációra rendelőnk központi számán kérhetnek időpontot. Megértésüket köszönjük!

Hodossi Nóra

Hodossi Nóra

Hodossi Nóra pszichológus, pár-és családterapeuta jelölt

Rendelési idők:

XIII.kerület kedd 13.00-16.00

Várom kérdését!
Online foglalás XIII. kerület

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem pszichológus diplomát, Klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. Pár- és családterapeuta jelöltként a családterápiás képzés elméleti részét elvégeztem, így most szupervízió mellett - azaz tapasztaltabb kollégával rendszeresen konzultálva - fogadhatom azokat a párokat és családokat, akik szeretnék, ha harmonikusabb lenne az életük. Egyéni pszichológiai tanácsadásra pedig várom azokat a felnőtteket és serdülőket, akik kapcsolati nehézségekkel, vagy egyéb életvezetési problémával küzdenek.

A pszichológus nem varázsló, viszont olyan képzett, hiteles szakember, aki végigkísér a nehézségekkel való szembenézés és azokkal való megküzdés útján. Ezen az úton a nehézségek - bár senki sem szereti őket - mégis átváltozhatnak a fejlődés, növekedés eszközévé, és hozzásegíthetnek ahhoz, hogy minél teljesebb legyen az életünk.

 

 

Várom kérdését!