Kispál Gergely

Kispál Gergely

Kispál Gergely pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt, pszichodráma vezető

Rendelési idők:

II.kerület kedd, péntek 13.00-18.00

Szeretettel és kíváncsisággal várom Önt rendelésemen, ha

  • úgy érzi, hogy elakadt az életében
  • újra és újra ugyanazokba a konfliktushelyzetekbe keveredik
  • szorong az olyan helyzetektől, amelyekben teljesítenie kell
  • úgy érzi, hogy mások mindig jobbak, ügyesebbek, sikeresebbek Önnél
  • érzéseivel nehezen tud megbirkózni
  • szeretne kapcsolatai minőségén javítani
  • válaszút előtt áll az életében
  • jobban meg szeretné ismerni önmagát

... és sok-sok más személyes kérdéssel, problémával, céllal. Hiszen minden ember, minden élethelyzet egyedi! Éppen ezért fontos számomra, hogy közösen találjuk meg, hogyan tudok Önnek a legjobban segíteni.

Hiszek abban, hogy minden embernek vannak olyan személyes erőforrásai, amikre nehéz helyzetekben vagy az önismereti fejlődés útján támaszkodhat. Ezek az erőforrások azonban néha nem látszanak, esetleg megfeledkeztünk róluk, vagy soha nem tanultuk meg őket használni. Közös munkánk során újra megtalálhatja, felfedezheti saját erőforrásait. Ebben kísérem, támogatom Önt.

Amire mindenképpen számíthat a részemről: Odafigyelés, elfogadás, tudományosan megalapozott módszerek. Előszeretettel használom a kognitív viselkedésterápia és a pszichodráma technikáit. Tapasztalatom szerint ezek a cselekvésközpontú módszerek különösen alkalmasak arra, hogy mozgásba hozzuk és megdolgozzuk a nehéz érzelmeket, elakadt élethelyzeteket. Ezáltal új utak tárulhatnak fel, elérhetővé válik a gondolkodás, érzés és cselekvés szabadsága.

Klinikai pszichológus mesterdiplomámat a hollandiai Leideni Egyetemen szereztem. Tanulmányaimat Leidenben, Hagenben (Németország) és Kolozsváron végeztem. Pszichodrámát Budapesten és Bernben tanultam. Jelenleg az ELTE Tanácsadó Szakpszichológus képzését végzem.

Magánrendelésem mellett a Magyar Táncművészeti Egyetem pszichológusa vagyok. Ezen kívül cégeknek, szervezeteknek tartok tréningeket és továbbképzéseket.

Tagja vagyok a Magyar Pszichodráma Egyesület etikai bizottságának, korábban az egyesület vezetőségi tagja és ellenőrző bizottságának elnöke is voltam. A Német Pszichológusok Szakmai Szövetségének (BDP) tagja vagyok.