Kun Emese Fatime

Kun Emese Fatime

Kun Emese Fatime pszichológus, relaxációs gyakorlatvezető

Rendelési idők:

XII.kerület csütörtök 16.00-19.00

Online foglalás XII. kerület

Kun Emese Fatime vagyok, pszichológus, relaxációs gyakorlatvezető. A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem az alap és a mesterképzést is, az utóbbit felnőtt klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. A mesterképzés alatt elsajátítottam az Autogén tréning módszert, majd a ráépülő várandós relaxációt is. Ősszel kezdem a DREAM terápia alapképzését.

Közös munkánk során megfogalmazunk egy célt, amiben fejlődni szeretne vagy amit megoldana, és legjobb tudásom szerint fogom kísérni ezen az úton, hogy egy nyugodt, elfogadó környezetben a legjobbat kihozva magából, rátaláljon erőforrásaira, önbizalmára. Önmagunk megismeréséhez bátorság kell és kitartás, de ezek mellett a kvalitások mellett fejlődni fog a türelme, az őszintesége (önmagával és másokkal is), ezáltal az a képessége is, hogy szembe tudjon nézni nehézségeivel, felelősséget tudjon vállalni saját hibáiért, és felülkerekedjen azokon.

Sportolóként számos életleckét tanultam, amit a magánéletemben és a szakmámban is hasznosíthatok, például, hogy a határaink feszegetése csak elsőre tűnik félelmetesnek, és amint legyőzzük ezt a félelmet, közelebb kerülünk önmagunk megismeréséhez és a személyes potenciálunk maximalizálásához.

A külföldön töltött éveknek köszönhetően, angolul is vállalok tanácsadást.

Az alábbi problémákkal forduljon hozzám bizalommal:

- szorongás, stresszkezelés

- várandósság alatt és előtt felmerülő problémák (szüléstől való félelem, anyasághoz való adaptáció)

- önértékelési problémák

- párkapcsolati elakadások

- életvezetési problémák

- önismeret, személyiségfejlesztés

- nőiesség, női szerep és megélése kérdéskör