Molnár Adrienn

Molnár Adrienn

Molnár Adrienn mentálhigiénés és szervezetfejlesztési szakember, business coach

Rendelési idők:

XI. kerület: szombat: 15:00 - 18:00

Online foglalás XI. kerület

Szociológusként diplomáztam, de már az egyetemi éveim alatt is nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem íróasztal mögül távolról szeretném figyelni a társadalmat, hanem sokkal inkább közelről érteni az embereket. Alapvégzettségemet kiegészítve 2012-ben business coachként végeztem a BGF-en, majd 2014-ben mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakemberként a SOTE-n.

Munkatapasztalatot jellemzően HR, foglalkoztatáspolitikai és szociális területeken szereztem - például, mint: toborzás-kiválasztási koordinátor, rehabilitációs/munkavállalói mentor vagy szervezetfejlesztési szakértő - így az elmúlt években a lehető legkülönfélébb emberekkel és élethelyzetekkel találkoztam mindennapi munkám során is.

A pszichofészek rendelőben egyéni mentálhigiénés segítő beszélgetésekre, vagy coachingra jelentkezhetnek hozzám az érdeklődők.

Sajátságom a biztonságos és bizalmi légkör megteremtése. Igyekszem mindenki és minden élethelyzet felé elfogadással, ítélkezésmentesen fordulni. Együttérző hozzáállásom mellett szívesen hagyatkozom az intuíciómra is, de mindezekkel párhuzamosan szeretek és jól tudok strukturáltan, rendszerszemléletben gondolkodni. Ez segítheti a hozzám fordulót abban, hogy megragadja a fókuszt egy elakadás, vagy megfogalmazza kulcskérdéseit egy beszélgetés során.

Nem félek a csendtől és képes vagyok őszinte érdeklődéssel figyelni.

Nem hiszek a tökéletességben, a fejlődésben viszont annál inkább. Ahogyan abban is, hogy a hozzám fordulónak megvan a saját erőforrása és tudása ahhoz, hogy megoldja elakadását és ebben csak szakszerű biztatásra, támogatásra van szüksége.

Szakemberhez fordulni így az én olvasatomban - legyen szó akár munkahelyi, akár magánéleti témáról- a következőt jelenti:

- Öngondoskodás, felelősségvállalás önmagunk iránt;

- Találkozási lehetőséget önmagunkal. Lehetőség megpihenni az elfogadás biztonságában, higgadtan megfigyelni magunkat és az (élet)helyzetet, amiben éppen vagyunk;

- Tiszta fejjel szembenézni a kihívásokkal. Új nézőpontokat kapni, erőforrást mozgósítani, motivációt gyűjteni a következő feladatokhoz továbblépés előtt.

A hozzám fordulók rövid távú (kb. 5-10 alkalmas) kísérésre számíthatnak.

 

Témák, amiben szívesen támogatom jövőbeli ügyfeleimet:

 

- Önismeret, önfejlesztés, erőforrások feltárása;

- Karrier és business coaching: karriertervezés és újratervezés;

- Munkahelyi mentálhigiéné: konfliktusok, motiváció, munkahelyi jóllét;

- Átmenti vagy megváltozott élethelyeztettel való megbarátkozás, természetes változásokkal való megküzdés támogatása (pld: álláskeresés, női szerep változása, életközepi válság, válás);

- Egyéb életvezetési kérdések és elakadások.