Nagy Zsuzsanna Natália

Nagy Zsuzsanna Natália

Nagy Zsuzsanna Natália pszichológus

Rendelési idők:

XIII. kerület: péntek: 18:00 - 21:00

Online foglalás XIII. kerület

Nagy Zsuzsanna Natália vagyok, pszichológus. A Babes Bolyai Tudományegyetemen Viselkedéselemző diplomát szereztem, majd Tanácsadás és Beavatkozás mesterszakon végeztem. 2017 óta elsősorban szenvedélybetegekkel foglalkozom. Egyéni konzultáció keretében, valamint csoportos foglalkozáson keresztül segítek a hozzám forduló klienseknek a változás elérésében, a felépülésben  és egy kiegyensúlyozottabb élet kialakításában. Az elmúlt években sokat tanultam a szenvedélybetegség természetéről,  a kémiai és viselkedési addikciók törvényszerűségeiről, amelyet a konzultációk során klienseim számára is fontosnak tartok beépíteni a közös folyamatba, ezzel is segítve számukra a tartósabb józanság elérését és fenntartását.

A pszichológusi munkámban fontosnak tartom a biztonságos és bizalom teli légkör megteremtését, az elfogadó és támogató jelenlétet, és a figyelmet amelyet a hozzám forduló kliensek felé biztosíthatok.

A magánrendelés keretében a kliensek belső erőforrásainak feltérképezésében, az egyéni problémáik megoldásában, életvezetési nehézségeik kezelésében is segítek.

Az alábbi problémákkal fordulhat hozzám:

Szenvedélybetegség kezelése:

Kémiai függőségek (alkohol, drog, gyógyszerabúzus)

Viselkedéses függőségek ( szerencsejáték: tip mix, online poker, casino, kaparósorsjegy problémás használat, továbbá: szex, pornó,társfüggőség, munkafüggőség)

Szenvedélybetegek hozzátartozóit is vállalom.

 

További problémák esetén is forduljon hozzám bizalommal:

Stresszkezelés, feszültség kezelés

Munkahelyi stressz

Életvezetési nehézségek

Indulatkezelési problémák

Önértékelési problémák

Magányérzet

Időskori magányérzet, elszigetelődés

Továbbtanulással kapcsolatos kérdések