Olteán Judit

Olteán Judit

Olteán Judit tanácsadó szakpszichológus

Rendelési idők:

VI.kerület, Eötvös utca 24.
szombat 15.00-18.00, vasárnap 14.00-19.00

Várom kérdését!

Kedves Leendő Klienseim!

 

A Pszichofészek tanácsadó szakpszichológusaként szakértelemmel és szeretettel várom Önöket és gyermekeiket, szeretteiket.

Engedjék meg, hogy röviden bemutatkozzam.

Kimagasló empátiás és problémamegoldó készségem arra késztetett, hogy 12 év sikeres külkereskedelmi tevékenység után pályát és szakmát váltsak. Ekkor fogalmazódott meg ugyanis bennem, hogy pszichológusként szeretnék mások segítségére lenni. Nem kis erőfeszítéssel és motivációval, valamint családom támogatásával sikerült az egyetemet jó eredményekkel elvégeznem.

Budapesten több éven át iskolapszichológusként dolgoztam, ahol  sok elégedett szülő szeretete vett körül. Általános iskolásoknak szorongás-oldás tréninget, kamaszoknak és középiskolásoknak pedig prevenciós órákat tartottam, a számítógépes játék, internetfüggőség volt a szakterületem.

Ezt követően tanulmányaimat az ELTE Pszichológiai Kar Tanácsadó Pszichológia Szakon folytattam, tanácsadói szakpszichológusi képesítést szerezve, krízisintervenciós specializáción.

Az itt tanultak képességeimet és kompetenciáimat bővítették, és klienseim köre a válás utáni gyermek-szülő átalakuló kapcsolatok támogatásával, sérült gyermekek ( autista, ADHD) szülői konzultációjával, serdülőkori krízisek (identitás újraszervezése, intimitás, érzelmi leválás a szülőkről, lázadás) kezelésével, korfüggő - életközépi és időskori krízisek megoldásának elősegítésével bővült.

Alkalmazott módszereim a 4-6 alkalmas tanácsadói konzultációs találkozások.

Forduljanak hozzám bizalommal!

Legjobb tudásom szerint kísérem Önöket azon az úton melyen elégedettek és boldogok lehetnek.

 

 

 

 

Várom kérdését!