Tisztelt Páciensek! Rendelőnkben 2020. márc.18-től a koronavírus-helyzet miatt a személyes konzultáció szünetel. A munkát online folytatjuk. Skype-on történő konzultációra rendelőnk központi számán kérhetnek időpontot. Megértésüket köszönjük!

Szereday Orsolya

Szereday Orsolya

Szereday Orsolya tanácsadó szakpszichológus

Rendelési idők:

IX.kerület Üllői út 89/A
kedd 17:00-20:00

Várom kérdését!
Online foglalás IX. kerület

A diplomával sajnos nem kaptam mágikus távcsövet az emberek fejéhez, ezért úgy gondolom legfontosabb a bizalmi kapcsolat a közös munka során. Ezért minden hozzám fordulónak szeretném megteremteni azt az ítéletektől mentes, elfogadó, bensőséges légkört, ahol bárki a legnagyobb biztonságban érezheti magát ahhoz, hogy szembe merjen nézni félelmeivel, fájdalmaival, vágyaival vagy akár azzal a ténnyel, hogy életben van. Sajnos azt nem ígérhetem, hogy együtt mindenre megoldást találunk, de azt igen, hogy minden tudásommal azon leszek, hogy a közösen kijelölt, reális célokat elérjük.

Ki vagyok én?

Szereday Orsolya tanácsadó szakpszichológus vagyok. Mindig is szívesen törődtem mások egészségével, ezért dolgoztam az egyetemi éveim alatt (SZTE-BTK, kommunikáció szak; PR szakirány) fitnesz edzőként. Sok fogyási kísérletet láttam, ami ráébresztett arra, hogy ezek a gondok, összetett problémák, sokrétű pszichés háttérrel. Ezért újra az iskolapadba ültem, így lettem pszichológus (ELTE-PPK). Lassan tíz éve igyekszem Budapest egyik túlsúlyosokkal foglalkozó kórházában, a bent fekvő elhízott emberek életmódváltó programjához, szakszerű információkat és lelki támogatást nyújtani. Tanulmányaim során megismerkedtem az iskolapszichológiával, amit nagyon megszerettem, ezért hetedik tanévemet töltöm egy közel ezer fős iskolában, ahol a hat éves gyerektől a húsz évesig minden korosztállyal és szüleikkel dolgozom. Igyekszem folyamatosan képezni magam, így váltam tanácsadó szakpszichológussá krízis specializáción, aminek köszönhetően világossá vált számomra, hogy a legnehezebb válság is lehetőség a változásra, változtatásra. Munkám során problémától függően a segítő kapcsolaton és kommunikáción kívül, autogén tréninget, Ericksoni rövidterápiás módszert és hipnózist (szupervízió mellett) használok.

Mivel fordulhatnak hozzám:

Stresszkezelés, önismeret, életvezetési tanácsadás, segítőbeszélgetés, életmódváltás, nyugtalan alvás, döntési nehézség, párkeresési nehézségek, szakítás, válás, elengedés, gyász, krízisintervenció, vizsgahelyzettől való félelem, önbizalom erősítése, önérvényesítés, pályaváltás. Rendelésemen elsősorban kamaszok, fiatal felnőttek és felnőttek jelentkezését várom.

 

 

Várom kérdését!