Tamás-Láng Andrea

Tamás-Láng Andrea

Tamás-Láng Andrea pszichológus, munka- és szervezetpszichológus, képzésben lévő családterapeuta

Rendelési idők:

IX. kerület: csütörtök: 07:30 - 12:30, péntek: 08:00 - 13:00

Online foglalás IX. kerület

Két évtizede emberek támogatásával foglalkozom, így lettem, pszichológus, munka- és szervezetpszichológus, illetve pár- és családterapeuta jelölt. Tapasztalatom szerint az életünk során időről időre kerülhetünk olyan helyzetbe, olyan életszakaszba, amely nagy nehézséget jelent számunkra, és ilyenkor jól jön a segítség.


Mivel sokáig nagy szervezetekben dolgoztam, van rálátásom a munkahelyi kihívásokra, konfliktusokra, stresszhelyzetekre, teljesítményelvárásokra. Ennek során egyre többször találkoztam azzal, hogy a munkahelyünkön a közös tevékenységgel előtérbe kerülnek a társas kapcsolatok. Támogatói feladataimban egyre nagyobb hangsúlyt kapott a kapcsolatok kezelése, a munkahelyi és magánéleti területek egymásra hatása. Az élményeimnek köszönhetően fokozatosan fordultam a pár- és családterápia felé, ami rendszerszemlélettel, a benne élők együttes megélésein keresztül segít.


Fontosnak gondolom az odafordulást, a másik megértését, hogy közös erővel lássuk meg, hogyan hatunk egymásra a párkapcsolaton, a családon belül. Ehhez eszközöket adok, hogy aztán személyre szabjuk azokat, és így újra működhet a párnál, a családban a kommunikáció, kevesebb lehet a veszekedés, lesznek közös célok, nagyobb lesz az elfogadás, az intimitás, elérhetőek az érzelmek, a nagyobb összhang a gyermekünkkel.

Örökbefogadással foglalkozó szakemberként az örökbefogadást megelőző, illetve azt követő helyzetek specialitásaira széles rálátással rendelkezem.

Az alábbi problémák kezelését vállalom:

életvezetési nehézségek, önértékelési problémák
munkahelyi kihívások (pl. konfliktusok, stresszhelyzetek, teljesítményelvárások)
párkapcsolati problémák (pl. szakítás, válás, kommunikáció)
gyereknevelési kérdések
örökbefogadás

Tanulmányaim:
PTE – pszichológus (2003)
BME – munka- és szervezetszakpszichológus (2008)
Magyar Családterápiás Egyesület – pár- és családterapeuta jelölt (2017-)
Rajzelemzési Intézet – Okleveles rajzvizsgálati szakértő (2021-)