Theisz Dóra

Theisz Dóra

Theisz Dóra pszichológus, fókusz tréner

Rendelési idők:

III.kerület hétfő 15.00-18.00; szerda 16.00-19.00

Várom kérdését!
Online foglalás III. kerület

Hiszek benne, hogy a hozzám fordulók önmaguk teljesebb megismerésével és elfogadásával, saját kreativitásuk és erőforrásuk mozgósításával képesek megtalálni kérdéseikre a saját válaszaikat, problémáikra a megoldásokat, és az utat egy teljesebb, örömtelibb élet felé.

2008-ban végeztem  a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia szakán klinikai és interperszonális szakirányon. Folyamatosan bővülő pszichoterápiás eszköztáram része a  fókuszolás, a  relaxáció, valamint a művészet és a meseterápia. A beszélgetés mellett szívesen hívom segítségül ezen eszközök valamelyikét, hogy a hozzám forduló kliensnek lehetősége legyen tapasztalatot, élményt szereznie önmagáról és a benne rejlő gyógyító erőforrásokról.

Szakmai tapasztalataim több területről építkeznek, hiszen dolgoztam a közoktatás  különböző területein  gyermekekkel és szüleikkel, az elmúlt években azonban főként felnőttek kerestek fel.

Gyakran dolgozom párkeresőkkel, valamilyen párkapcsolati, gyermeknevelési problémával küzdőkkel, olyanokkal, akik nehéz időszakon, krízisen mennek keresztül, legyen szó akár betegségről, veszteségről, gyászról vagy válásról.

Specializáció:

Gyermeknevelési, párkapcsolati tanácsadás, krízis helyzetek (szakítás, elhagyás, megcsalás, gyász, szülővé válás) konfliktuskezelés, szülőktől való leválás, kapunyitási pánik, stressz, alvászavarok, önértékelés, önbizalom növelése, depresszió

Módszer specifikus képzések

  • tranzakcióanalízis, 101-es alapképzés
  • autogén tréning, relaxáció képzés (Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület)
  • fókusz tréner képzés (Gendlini Fókuszolás New York-Budapest)
  • komplex tematikus művészeti terápia képzés (Lelki Egészségvédő Alapítvány)
  • pszichodráma képzés - folyamatban

 

 

 

 

Várom kérdését!