Thurn Gábor

Thurn Gábor

Thurn Gábor felnőtt klinikai-és mentálhigiéniai szakpszichológus, kognitív viselkedésterápiás konzultáns,szexológus tanácsadó

Rendelési idők:

XIII.kerület hétfő, szerda 16.00-21.00; kedd 15.00-21.00; péntek 16.00-20.00

Online foglalás XIII. kerület

"Ha megtalálom a testemet, önmagamat találom meg. Ha mozgok: élek és mozgatom a világot. E test nélkül nem létezem; testemben létezem.( Iljine )

Pszichológiai tanulmányaimat 2009-2014-ig a Szegedi Tudományegyetemen végeztem, nevelés és tanácsadás szakirányon. Ezzel párhuzamosan szakirányú képzéseken is részt vettem. 2012-ben szexológus tanácsadó, 2014-ben kognitiv viselkedésterapeuta képesítést szereztem. Jelenleg a Magyar Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápiás Egyesület által meghirdetett tanfolyam hallgatója vagyok, melynek fókuszában a gyermekek képességeinek fejlesztése áll, kihasználva a mozgás szabadsága adta korlátlan örömöt. Ez utóbbi fejezi ki leginkább a világhoz való hozzáállásomat, amit kapcsolataimban és munkám során is kifejezésre juttatok. Úgy tartom, hogy a test és a lélek párban járnak és együtt alkotnak egészet.

Mindkét területen- test, lélek- adódhatnak problémák, melyeket megfelelően orvosolva, visszaállítható a kívánt egyensúly. E cél elérése érdekében működök együtt klienseimmel. Kétféle hivatásom van, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást. Pszichológusként a Pszichiátriai Klinika Szakambulanciáján és a Moravcsik Alapítványnál dolgozom, ahol leginkább pszichiátriai tünetekkel rendelkező kliensek fordulnak hozzám segítségért. Személyi és érőnléti edzőként, valamint csoportos óraadóként a Gold Centerben vagyok megtalálható, ahol számos olyan emberrel kerülök kapcsolatba, akiknek önértékelési problémái számukra előnytelen külsejükből fakadnak.

A lényeg a változás, az utat mindenki saját maga választja!


Problémák, amelyekben segíthetek:

Szexuális problémák

Párkapcsolati problémák

Hangulati labilitás

Életvezetési problémak

Önismereti problémak

Önértékelési problémák

Stresszhelyzetek

Teljesítményzavarok

Alvászavarok

Evészavarok

Krízis helyzetek