Thurn Gábor

Thurn Gábor

Thurn Gábor felnőtt klinikai-és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt, kognitív viselkedésterápiás konzultáns,szexológus tanácsadó

Rendelési idők:

XIII.kerület hétfő, szerda 16.00-21.00; kedd 15.00-21.00; péntek 16.00-20.00

Várom kérdését!
Online foglalás XIII. kerület

"Ha megtalálom a testemet, önmagamat találom meg. Ha mozgok: élek és mozgatom a világot. E test nélkül nem létezem; testemben létezem.( Iljine )

Pszichológiai tanulmányaimat 2009-2014-ig a Szegedi Tudományegyetemen végeztem, nevelés és tanácsadás szakirányon. Ezzel párhuzamosan szakirányú képzéseken is részt vettem. 2012-ben szexológus tanácsadó, 2014-ben kognitiv viselkedésterapeuta képesítést szereztem. Jelenleg a Magyar Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápiás Egyesület által meghirdetett tanfolyam hallgatója vagyok, melynek fókuszában a gyermekek képességeinek fejlesztése áll, kihasználva a mozgás szabadsága adta korlátlan örömöt. Ez utóbbi fejezi ki leginkább a világhoz való hozzáállásomat, amit kapcsolataimban és munkám során is kifejezésre juttatok. Úgy tartom, hogy a test és a lélek párban járnak és együtt alkotnak egészet.

Mindkét területen- test, lélek- adódhatnak problémák, melyeket megfelelően orvosolva, visszaállítható a kívánt egyensúly. E cél elérése érdekében működök együtt klienseimmel. Kétféle hivatásom van, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást. Pszichológusként a Pszichiátriai Klinika Szakambulanciáján és a Moravcsik Alapítványnál dolgozom, ahol leginkább pszichiátriai tünetekkel rendelkező kliensek fordulnak hozzám segítségért. Személyi és érőnléti edzőként, valamint csoportos óraadóként a Gold Centerben vagyok megtalálható, ahol számos olyan emberrel kerülök kapcsolatba, akiknek önértékelési problémái számukra előnytelen külsejükből fakadnak.

A lényeg a változás, az utat mindenki saját maga választja!


Problémák, amelyekben segíthetek:

Szexuális problémák

Párkapcsolati problémák

Hangulati labilitás

Életvezetési problémak

Önismereti problémak

Önértékelési problémák

Stresszhelyzetek

Teljesítményzavarok

Alvászavarok

Evészavarok

Krízis helyzetek

Végzettségemet tekintve pszichiátriai értelemben vett kizárólag egészséges személyekkel dolgozhatok!

 

Várom kérdését!

Thurn Gábor - ismertorvos.hu