Magony Dóra

Magony Dóra

Magony Dóra pszichológus

Rendelési idők:

IX. kerület: kedd: 07:30 - 11:30, szerda: 08:00 - 10:00, péntek: 08:00 - 12:00

Online foglalás IX. kerület

Magony Dóra vagyok, pszichológus, HR szakember, jógaoktató.

Diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia szakán, Klinikai pszichológia és interkulturális szakirányon szereztem 2007-ben.

Módszereimet adja, segítői szemléletemet áthatja az integratív szemlélet, az Integratív Pszichoterápiás Egyesület képzésében jelenleg is részt veszek, szupervízióval egybekötve.

Coach képzésemet 2014-ben végeztem, a módszer adta lehetőségeket az üzleti világában, HR szakemberként, a munkám részeként, konfliktuskezelés, megoldás központú vezető támogatás, dolgozók segítése keretében gyakorlom.

Holisztikus személetemhez hozzájárul, hogy a rendszeres jóga gyakorlás mellett 2015-ben nemzetközi jógaoktató oklevelet szereztem és az oktatáson keresztül is tapasztalom a jógát.

Az iskolák és az elmélet mellett a saját személyiségem fejlesztését, az önismeretet elsődlegesnek tartom. A módszert, amellyel dolgozom, saját élményen keresztül is ismerem, mert hiszem, hogy ismernem kell az utat, amin majd a hozzám fordulók is elindulnak, hogy hitelesen tudjam támogatni, kísérni a fejlődést. Elfogadással, teljes bizalommal, személyre szabottan támogatom a hozzám fordulókat.

A verbális támogatás mellett integratív módszerekkel, relaxált állapotban, képek, szimbólumok segítségével látunk rá a nehézségek okaira, a feszültségek foldásával, új nézőpont kialakításával, új megoldások, viszonyulások kialakításával haladunk előre a teljesebb élet felé.

Mikor fordulhat hozzám?

  • ha szeretné önismeretét mélyíteni, ha szeretne teljesebb életet élni
  • életvezetési nehézségek esetén
  • önelfogadás, önbizalom hiány kapcsán
  • ha úgy érzi elakadt, fordulóponthoz ért az élete, megoldást keres
  • kapcsolati nehézségekkel küzd
  • munkahelyi problémák, teljesítmény gondok esetén
  • pályakép (újra)tervezése, karriertervezés igényével
  • ha cél a stressz kezelés, kiégés megelőzése

 

A nehézség lehetőség a fejlődésre, tanulásra, önmagunk megismerésére. Minden órával teret és időt ad az önmagával való foglalkozásra. Várom jelentkezését, ha az én támogatásommal szeretne elindulni ezen az úton.