Nagy Adrienn

Nagy Adrienn

Nagy Adrienn pszichológus, képzésben lévő család- és párterapeuta

Rendelési idők:

I. kerület: hétfő: 14:00 - 17:00

Online foglalás I. kerület

Nagy Adrienn vagyok, pszichológus, képzésben lévő család- és párterapeuta. Tanulmányaimat az ELTE Tanácsadás és iskolapszichológia szakirányán végeztem. Ezt követően dolgoztam a szociális szférában családsegítőként, majd iskolapszichológusként kamaszokkal, emellett a tanácsadás különböző területein is kipróbáltam már magam.
Elsősorban családok- és párok jelentkezését várom. A családterápiás alkalmak minden esetben egy másik terapeutával kettős vezetésben zajlanak. Egyéni elakadások, életvezetési krízisek, önismereti kérdések esetén tanácsadási kereteken belül segítek a hozzám fordulóknak.
Fontosnak tartom, hogy klienseimmel közösen gondolkodjunk a hozott probléma lelki aspektusairól, a hozzá társuló érzésekről, gondolatokról. Hiszem, hogy minden esetben a kliens saját működésmódjának megértése és felismerése az első lépés a változás irányában. Sokszor A párokkal/családokkal való munkában célunk, hogy mindenkinek lehetősége legyen megnyílni, reagálni egymásra, ezáltal segítve, hogy egy közös cél mentén dolgozhassunk az alkalmak során. Ehhez a terapeuta társammal közösen biztosítjuk a biztonságos, oldott légkört, kliensek problémájához leginkább illeszkedő egyéni megközelítésmódot (verbális és nonverbális eszközöket is alkalmazva) -  a teljes elfogadás, empátia, és titoktartás jegyében.