Rozsnyik Borbála

Rozsnyik Borbála

Rozsnyik Borbála pszichológus, aktív-analitikus szemléletű tanácsadó

Rendelési idők:

XIII. kerület: hétfő: 11:00 - 17:00, kedd: 12:00 - 17:00, szerda: 12:00 - 17:00, péntek: 17:00 - 21:00

Online foglalás XIII

2018-ban szereztem meg pszichológus oklevelemet az ELTE felnőtt klinikai- és egészségpszichológia szakirányán. Első munkahelyemen iskolapszichológusként dolgoztam két évig egy majdnem ezer fős általános iskolában és gimnáziumban, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem a kisebbekkel, nagyobbakkal és felnőttekkel való konzultációs folyamatokban. 2020-ban kezdtem meg magánrendelésemet.

Serdülők, felnőttek  és fiatal felnőttek számára nyújtok pszichológiai segítséget általános életvezetési, párkapcsolati, családi, munkahelyi, önismereti, stresszel kapcsolatos kérdésekben, nehézségekben. Fő módszeremnek az aktív-analízist választottam, ebben a szemléletben dolgozom, de szívesen nyúlok egyéb, kognitív eszközökhöz, relaxációs technikákhoz is.

Abban hiszek, hogy mindenki találhatja magát olyan helyzetben az életében, amikor “jól jön” egy szakember támogatása, egy pszichológus segítsége ahhoz, hogy megoldja a nehézségeit, ezáltal fejlődjön és gyarapodjon. Sokszor az első lépést megtenni a legnehezebb, de mindenkinek megvannak az erőforrásai, eszközei, amelyekkel képes változtatni.

Angol nyelven is dolgozom. // English-speakers are welcome.

Tanulmányaim
• Módszerspecifikus továbbképzés az Aktív Pszichoanalitikus Pszichoterapeuták Egyesületénél (AKAPE) (2020 január-2023 szeptember)
• Mindfulness sajátélmény a VIKOTE-n (2020 október-november)
• Személyiségfejlesztés komplex zeneterápiával módszerspecifikus továbbképzés: zeneterapeuta képzés sajátélmény (2020 január-február)
• ELTE PPK – Pszichológia MA (2016-2018), felnőtt klinikai és egészségpszichológia szakirány