Tóth Ágnes

Tóth Ágnes

Tóth Ágnes pszichológus, klinikai szakpszichológus

Rendelési idők:

I. kerület: kedd: 08:30 - 11:00, szerda: 09:00 - 14:00, csütörtök: 09:00 - 15:30, péntek: 09:00 - 12:00

Online foglalás I. kerület Online foglalás II. kerület

Klinikai szakpszichológus diplomám mellett többféle személyiségfejlesztő irányban szereztem tapasztalatot (integratív hipnoterápia, bodywork, pszichodráma, tranzakcióanalízis, coaching). Szemléletem integratív, fontos szerepet kap benne a korai élmények hatása, a kognitív folyamatok térképezése, valamint a rendszerszemlélet. Az egyéni konzultáció során lehetőség nyílik biztonságos térben, egy új kapcsolódásban tapasztalni és újraformálni mindazt, ami egy korábbi kapcsolatban hiányos maradt, vagy sérült.


Pszichológiai konzultációra sokféle élethelyzeti nehézséggel érkeznek. Az első néhány alkalom során tisztázzuk a probléma jellegét és hátterét, ezzel együtt azt is, hogy mi a leginkább megfelelő kezelési forma az Ön számára. Megállapodunk a munkafolyamat céljáról, és az ehhez szükséges idői és technikai keretekről. Eszközeim közé tartozik a belső képekkel végzett munka (KIP, Ego-state, NLP technikák), a kapcsolati dinamikára helyezett fókusz, valamint a romboló gondolkozási minták azonosítása és átdolgozása.


A közös munka során rálátást nyerhet választásai, élethelyzetei mozgatóerőire és összefüggéseire. Jobban megismerheti, és megértheti kapcsolati működése sajátosságait, önmagához való viszonyát.  A cél, hogy tudatosítsuk és oldjuk azokat a belső mintákat, amelyek kényszerű ismétlődéseket hoznak létre, vagy megakasztják életében.


Tanulmányok


2020 PTE/Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képzés - Klinikai szakpszichológus
2017 Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Integratív (felnőtt) terapeuta képzés
2013  Integratív Coach Alapozó Képzés, Grow Csoport
2007 ELTE, Pszichológus diploma


Releváns szakmai háttér


2015- Pszichofészek Pszichológiai Magánrendelő
2018- Szent Margit Rendelőintézet, Pszichiátriai Gondozó

Jellemző élethelyzetek, amelyekkel hozzám fordulnak:
én-erősítés, bizonytalanság, magányérzés, függetlenedés igénye, szégyenérzet, szorongás, gátlásosság, célnélküliség, pályakép (újra)tervezése, karriertervezés, munkahelyi nehézségek, párkapcsolati elakadások

Egészségpénztárak: OTP Egészségpénztár, MKB-Pannónia Egészségpénztár