Tóth Ágnes

Tóth Ágnes

Tóth Ágnes pszichológus

Rendelési idők:

II.kerület szerda 15.00-20.00; csütörtök 8.00-11.00, 15.30.00-19.30.00

Várom kérdését!
Online foglalás II. kerület

Pszichológus alapdiplomám mellett többféle terápiás irányban képződtem és képződöm jelenleg is (integratív hipnoterápia, pszichodráma, tranzakcióanalízis, coaching). Szemléletem integratív, fontos szerepet kap benne a korai élmények hatása és a rendszerszemlélet. Az egyéni konzultáció során lehetőség nyílik biztonságos térben, egy új kapcsolódásban pótolni, oldani és újraformálni mindazt, ami egy korábbi kapcsolatban hiányos maradt, vagy sérült. A nehézségre lehetőségként tekintek, amit ha megértünk, út nyílik a fejlődésre, átdolgozásra, és egy teljesebb, hitelesebb életre. Fontos eszközöm a módosult tudatállapotban (hipnózis) végzett munka belső képekkel (KIP, Ego-state, NLP technikák), emellett dolgozunk a romboló gondolati sémák azonosításán és felülírásán is.

Mire számíthat

Egyéni konzultációba sokféle háttérrel és nehézséggel érkeznek. Az első alkalom során tisztázzuk, hogy milyen céllal érkezett, és hogyan tudom én támogatni ennek elérésében.

A közös munka bizalommal teli és biztonságos helyzet. A konzultáció során elfogadással, figyelemmel, az érzések kihangosításával segítem az új felismerések létrejöttét. Rálátást nyer választásai, élethelyzetei mozgatóerőire és összefüggéseire. Tudatosítjuk és oldjuk azokat a mintákat, amelyek megakasztják, vagy mellékvágányra terelik életében.

Megtartó, elfogadó, támogató szemléletben töltődnek a hiányok, növekednek az erőforrások, így egyre inkább képessé válik felismerni és képviselni saját igényeit, és hitelesen alakítani kapcsolódásait.

Az első alkalom végén közösen állapodunk meg a konzultáció céljáról, és az ehhez szükséges idői és technikai keretekről.

 

Tanulmányok, képzések:

2007. ELTE, Pszichológus diploma

2017.  Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Integratív (felnőtt) Hipnoterapeuta

2016- PTE/Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képzés, 1. évfolyam

2013. Integratív Coach Képzés - alapozó rész, Grow Csoport

2005. TA 101 kurzus, Magyar Tranzakcióanalitikus Egyesület

Jellemző élethelyzetek, amelyekkel hozzám fordulnak:

én-erősítés, bizonytalanság, fokozott félelemérzés, magány, függés, függetlenedés, önállóság, szégyenérzet, szorongás, gátlásosság, harag, indulatkezelési nehézség, célnélküliség, kiábrándultság, pályakép (újra)tervezése, karriertervezés, munkahelyi nehézségek, párkapcsolati elakadások, nőiesség, férfiasság, testi tünetek, spirituális útkeresés, önismeret

 

Egészségpénztárak: OTP Egészségpénztár, MKB-Pannónia Egészségpénztár

 

 

 

Várom kérdését!