Dr.Keresztes-Nagy Melinda

Dr.Keresztes-Nagy Melinda

Dr.Keresztes-Nagy Melinda pszichiáter

Rendelési idők:

XII.kerület szombat 10.00-13.00

Várom kérdését!
Online foglalás XII. kerület

2002-ben szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2002-2007 között Budapesten végeztem pszichiátriai szakképzésemet, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam annak bezárásáig, majd a kistarcsai Flór Ferenc Kórház Pszichiátriai Osztályán. 2008-ban szakvizsgáztam pszichiátriából. 2008-2014 között az Egyesült Királyságban, Glasgowban dolgoztam a Priory Hospital pszichiátriai magánkórházban.

2005-ben kezdtem a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika pszichoterápiás képzését, 2005-2013 között 350 óra pszichoanalitikusan orientált sajátélmény terápiában vettem részt.

2014-ben megszületett az első, 2016-ban a második gyermekem, az azóta eltelt években elsődleges teendőm az anyaság, a gyermekeimről való gondoskodás volt számomra.

Pszichiátriai magánrendelésemet 2019-ben indítottam a Pszichofészek magánrendelőben.

 

Rendelésemen szívesen foglalkozom a hangulati betegségek, szorongásos állapotok, alvászavar tüneteivel jelentkező páciensekkel, de bármely élethelyzeti nehézség vagy tartós és általános elégedetlenség érzés, önértékelési problémák, veszteségek, családi,- párkapcsolati konfliktusok, krízis helyzetek esetén kereshet konzultáció, vagy kezelés céljából. A kezelés során pszichiátriai gyógyszeres és/ vagy pszichoterápiás megközelítés is alkalmazható, a páciens igényeitől és állapotától függően. Több éves angol nyelvterületen szerzett munkatapasztalattal örömmel vállalok angol nyelvű konzultációt is.

 

 

Várom kérdését!