dr.Tatár Erika

dr.Tatár Erika

dr.Tatár Erika pszichológus, jogász

Rendelési idők:

IX. kerület: csütörtök: 10:00 - 20:00

Online foglalás IX. kerület

dr. Tatár Erika vagyok, okleveles pszichológus és jogász.

Segítő munkám során eddig többnyire gyermekotthonban élő gyermekekkel, fiatalokkal, valamint bűncselekmények áldozataival foglalkoztam. A konzultációk alkalmával rendszerszemléletben dolgozom, szoros szupervízió mellett. Hiszem, hogy a rendszerekben, melyekben élünk (iskola, család, munkahely) mindenki hatással van a többiekre, így nem az események okait, hanem sokkal inkább az összefüggéseket keresem.

Az egyéni konzultáció alkalmával átbeszéljük, hogy a kliens milyen céllal érkezett, majd együtt kialakítjuk, hogy a közös munka során hogyan juthatunk el az egyén problémájának megoldásához, és a probléma mögött meghúzódó belső konfliktus feloldásához.

Munkám során elsősorban azoknak a gyermekeknek (serdülőknek) és fiatal felnőtteknek a jelentkezését várom, akik az alábbi problémákra szeretnének segítséget kapni:

Felnőttek esetében:

- Életvezetéssel kapcsolatos problémák, elakadások

- Stressz

- Pályaválasztási, pályakezdési, vagy módosítási kérdések

- Önértékelési problémák

- Párkapcsolati problémák

- Kommunikációs nehézségek

- Beilleszkedési nehézségek

- Leválás, függetlenedés

 

Gyermekek esetében:

- viselkedési problémák

- társas kapcsolati problémák

- testvérféltékenység

- teljesítménnyel, tanulással kapcsolatos elakadások

- Serdülőkori identitáskeresés, bizonytalanság

 

Pszichológusként abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy a hozzám forduló kliensek a problémáikra, új alternatívákat és megoldási módokat találjanak, lássák meg a személyükben és a környezetükben rejlő erőforrásokat, hogy a jövőben hasonló helyzetbe kerülve önállóan is képesek legyenek problémáik megoldására.