Egri-Nagy Tímea

Egri-Nagy Tímea

Egri-Nagy Tímea klinikai szakpszichológus-jelölt, pszichodráma vezető

Rendelési idők:

IX.kerület Lónyai utca 15

Online foglalás IX. kerület

Mindenkinek előfordulhat az életében, hogy úgy érzi útelágazáshoz érkezett. A korábban bejáratott problémamegoldó stratégiái csődöt mondanak, nem látja tisztán a helyzetét, úgy érzi, hogy nem tud továbblépni. Egri - Nagy Tímea vagyok, klinikai szakpszichológus-jelölt, pszichodráma vezető. 8 éves tapasztalattal rendelkezem mentális nehézséggel küzdőkkel folytatott munkában. Munkámat elsősorban pszichodinamikus szemléletben végzem, melynek lényege a problémák mögött meghúzódó tudattalan lelki okok, pszichés konfliktusok feltárása, közös átdolgozása. Az első interjú során (1-2 alkalom) közösen fogalmazzuk meg a terápiás célt és a terápia során együtt keressük meg a megoldáshoz vezető utat.


Szívesen foglalkozom életkori krízisekkel, melyek az egymást követő életszakaszokat kísérik (pl. kapunyitási-, kapuzárási pánik), életszerepek optimalizálásával (pl. hivatás és a magánélet összeegyeztetése) és élethelyzet változások (pl. válás vagy gyerekek kirepülése) okozta problémákkal. Emellett várom rendelésemen, ha kapcsolati nehézségekkel küzd (pl. párkapcsolat kialakítása, megtartása okoz problémát vagy a szülőkkel romlott meg a kapcsolata) vagy egy szeretett személy elvesztését nem tudja feldolgozni.

 

TANULMÁNYOK

2011- Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus

Pécsi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar

2004 - 2010  Okleveles pszichológus

Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Pedagógia és Pszichológia Kar

Életvezetés és tanácsadás szakirány

 

MÓDSZERSPECIFIKUS VÉGZETTSÉG

2010 - 2014 Pszichonalitikusan orientált terápia saját élmény

Magyar Pszichoanalitikus Egyesület

 

2005 - 2013  Pszichodráma vezető

Magyar Pszichodráma Egyesület

Nyilvántartási szám: 865

 

PUBLIKÁCIÓ

Egri, T. (2013): A playback alkalmazása szenvedélybetegek körében. In. Oberth, J., Simon P., Gy. (szerk.): A playback-színház Magyarországon. Magyar Emberi Jogvédő Központ Alapítvány