Fallah Nóra Kecskemét

Fallah Nóra Kecskemét

Fallah Nóra Kecskemét pszichológus, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, szexológus tanácsadó

Online foglalás Kecskemét

Fallah Nóra pszichológus vagyok. Számomra pszichológusnak lenni több, mint egy szakma, hivatásként tekintek rá. Pszichológiai tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán kezdtem. Az egyetemet követően a Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesület kognitív viselkedésterápiás konzultáns és a Psyholucia Nonprofit Kft. akkreditált szexológus tanácsadó képzését végeztem el.

Szakmai tapasztalatot a Szegedi Tudományegyetem Pszichiátriai Klinika, Pszichiátriai Rehabilitációs osztályán, a Moravcsik Alapítvány Pszichiátriai Betegek Integrált Szociális Intézményében és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon szereztem. A munkahelyeimen lehetőségem nyílt a pszichológia több szakterületébe is betekintést nyerni. Dolgoztam pszichiátriai betegekkel, hozzátartozóikkal, tagja voltam a Semmelweis Egyetem Forenzikus Pszichiátriai munkacsoportjának, továbbá részt vettem munkahelyi kiválasztásban is.  Jelenleg az egyéni tanácsadáson túl, egy segítő szervezet önkéntese vagyok. Továbbá egy rádió szexuálpszichológiai műsorában vagyok állandó beszélgető partner és társszerkesztő.

Számomra fontos a folyamatos szakmai és egyéni fejlődés. Lényegesnek tartom a különböző módszerek, technikák elsajátítását és azok ötvözését a tanácsadási folyamatban. Az egyéni fejlődés tekintetében nélkülözhetetlen az önismeret fejlesztése és a különböző módszerek során átélt sajátélmény megtapasztalása.

Amivel hozzám fordulhat, többek között:

- Szexuális jellegű problémák

- Párkapcsolati problémák

- Nőiesség, férfiasság megélésével kapcsolatban felmerülő problémák

- Önismeret elmélyítése

- Önbizalom hiány, önértékelési problémák

- Életvezetési nehézségek