Farkas Fanni

Farkas Fanni

Farkas Fanni szociális munkás, képzésben lévő családterapeuta

Rendelési idők:

III. kerület: kedd: 16:00 - 20:00

Farkas Fanni vagyok, szociális munkás és képzésben lévő családterapeuta. Szociális munka diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem, 2018-ban. A párokkal és családokkal foglalkozó rendszerszemléletet a Magyar Családterápiás Egyesület képzésében tanultam meg. Jelenleg a képzés szupervíziós szakaszában vagyok. 
Emberszerető, empatikus és lendületes személyiségnek  tartom magam. Célom, hogy olyan légkört és környezetet tudjak megteremteni az alkalmakon, ahol mindenki biztonságban és elfogadva érzi magát. A munkám során foglalkozom gyerekekkel, kamaszokkal, fiatalokkal, szerhasználati problémákkal küzdő felnőttekkel, párokkal és családokkal.
Munkámban folyamatosan tapasztalom a családi életben illetve a magánéletben felmerülő akadályokat, kríziseket. Meggyőződésem, hogy a rendszerszemléletű gondolkodásmód alapfeltétele a probléma feltárásának és megoldásásának. A hozzánk forduló párok és családok minden tagjával együtt dolgozunk az életet megnehezítő helyzetek megoldásán. Célom, hogy a párok és családok életében megszüntessem a beállt zavart és az aktuális nehézségük megoldása mellett segítsem őket a hatékonyabb és tisztább kommunikációra.

Amiben segíthetek: 
    • Családi és párkapcsolati konfliktusok, elakadások
    • Életvezetési nehézségek, életszakasz-váltáshoz kapcsolódó nehézségek 
    • Kapcsolatteremtési, kommunikációs problémák
    • Szerhasználattal összefüggő nehézségek