Homonnai Mónika

Homonnai Mónika

Homonnai Mónika pszichológus, család- és párterapeuta-jelölt, integratív hipnoterapeuta-jelölt

Rendelési idők:

VI.kerület Eötvös utca 24. kedd 17.00-20.00

Várom kérdését!
Online foglalás VI. kerület

Szívesen állok a rendelkezésére életvezetési nehézségekkel, kapcsolati problémákkal (például magánéleti és munkahelyi konfliktusok), önértékelési problémákkal, nevelési kérdésekkel kapcsolatban, valamint szorongásos állapotok (pl. teljesítményszorongás) és átmeneti krízishelyzet esetén (pl. gyász, válás).

2008. óta dolgozom pszichológusként iskolákban, nevelési tanácsadókban és gyermekjóléti intézményekben, ahol főként egyéni tanácsadással, nevelési tanácsadással, pár- és családterápiával, valamint válásmediációval foglalkoztam. Diplomám megszerzése óta folyamatosan képzem magam különböző terápiás módszerekben: család- és párterápiás, valamint integratív hipnoterápiás képzésben vettem részt, jelenleg imaginatív terápiát tanulok, és folyamatban van a Tündérhegyi Pszichoterápiás Képzésem befejezése is.

A pszichológiai tanácsadáson kívül, szupervízió mellett vállalok család- és párterápiát, egyéni dinamikus rövidterápiás esetvezetést és (KIP) hipnoterápiát (ennek során módosult tudatállapotban, képekkel dolgozunk).

A tanácsadási folyamat során célom, hogy klienseim az aktuális nehézségük megoldása mellett jobb önismeretre, hatékonyabb kommunikációra és problémamegoldó stratégiákra tegyenek szert, ami a későbbi életükben is megkönnyíti számukra az esetlegesen előforduló nehéz helyzetek kezelését.

 

 

 

 

Várom kérdését!