Dr.Lantos Katalin Szeged

Dr.Lantos Katalin Szeged

Dr.Lantos Katalin Szeged tanácsadó szakpszichológus, integratív gyermekterapeuta, autogén tréner, képzésben lévő családterapeuta

Online foglalás Szeged

Diplomámat Szegeden szereztem, majd erre építve szereztem tanácsadói szakképzettségemet a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Doktori disszertációmat a Pécsi Tudományegyetemen védtem meg. A szakmai fejlődés alapvető számomra, ezért folyamatosan részt veszek szakmai képzéseken, valamint tudományos munkával, kutatással is foglalkozom.

Munkám során párokkal, valamint gyermekekkel és felnőttekkel is dolgozom mind egyéni, mind csoportos formában. A gyermekekkel való munka ébresztett rá arra, hogy a gyermek élete, helyzete sosem szemlélhető önmagában. A családterápiás képzésen tanultak segítenek abban, hogy adott helyzetben segítségnyújtás leghatékonyabb formáját tudjam alkalmazni.

Pszichológusi munkám alapja, mely mottóm is egyben: mindannyian képesek vagyunk a változásra, a saját életünk komfortosabbá tételére. A pszichológiai tanácsadás során végzett közös munka célja az, hogy a hozzám fordulók megtalálják a számukra fontos kérdésekre a saját válaszaikat, megoldásaikat, mert tapasztalatom szerint mindenkiben megvan a lehetőség erre.