Rátkai Tamás

Rátkai Tamás

Rátkai Tamás képzésben lévő pár- és családterapeuta, szervezetfejlesztő, coach

Képzésben lévő pár- és családterapeutaként pszichológus kolléganővel kettős vezetéssel fogadom a hozzám fordulókat. Fejlesztő-támogató területen dolgozom két évtizede üzleti szférában, így a párkapcsolati és családi működés segítésében készségfejlesztő tréneri, ill. coach tapasztalatom is sokrétűen alkalmazom. 
Munkámban arra törekszem, hogy a párkapcsolati, családi elakadások feloldását a megfogalmazott célok elérése érdekében a meglévő erőforrásokra építve segítsem. Hiszem, hogy minden változásban megtalálhatjuk, annak számunkra konstruktív oldalát. A kulcs a megszokott látás és gondolkodásmódunk megváltoztatásában, az ezeket blokkoló érzelmek feloldásában van. Fejlődési lehetőségünk az önazonos döntések meghozásában és ezek megvalósításában rejlik.
Családterápiás képzettségem mellett életutam is segít a párkapcsolati elakadások feldolgozásában, mivel férjként és apaként magam is megéltem számos olyan kihívást (nagycsaládos élet, sajátos nevelési igényű gyermek gondozása, válás, mozaikcsalád) melyekkel segítő munkám során találkozom.
Bízom benne, hogy személyesen is megismerhetem és támogathatom, hogy Ön is boldog, harmonikus kapcsolatokban élhessen.