Sándor Piroska

Sándor Piroska

Sándor Piroska mediátor, szexuálterapeuta

Rendelési idők:

XIII.kerület szerda, csütörtök 16.00-20.00

Várom kérdését!

Párkapcsolati és válási mediációval foglalkozom 5 éve. Sok sikeresen végződő eset áll mögöttem. A mediáció nagyon jó megoldás a válás, a közös megegyezések, a gyermekelhelyezési viták és későbbi békétlenségek rendezésére.

Mediátor és szexuálterapeuta vagyok.  A Semmelweis Egyetem Továbbképzési Központja által akkreditált képzésen szereztem képesítést. Nagyon sok a probléma az életünk ezen területén, amit feltétlenül kezeltetni kell, és nem szőnyeg alá söpörni. Ebben tudok segítséget nyújtani.

Libidóhiány, „leült" kapcsolatok, az intimitás hiánya, szülés utáni nehézségek, férfi-női zavarok kezelése.

Párterápia és szexuálterápia sokszor kéz a kézben jár. Az élet egyik területének megjavítása meghozhatja a másikra is a megoldást. Szexuális gondjainak kezelésére keressen fel.

Párkapcsolati problémák megoldására őszintén ajánlom a mediációt, mint megoldást arra, hogy szót értsenek egymással, hogy meglássák egymás szempontjait, és ezeket össze tudják békíteni. Sokszor elég a megfelelő kommunikáció kialakítása, a játszmák felismerése. Elfogadó, empatikus légkörben, ítélkezés nélkül könnyebb a megnyílás az ügyfeleimnek, így gyorsabban jutunk a megoldáshoz.

 

 

 

 

Várom kérdését!