Széphegyi Éva

Széphegyi Éva

Széphegyi Éva pszichológus, tanácsadó szakpszichológus

Rendelési idők:

I. kerület: szerda: 15:00 - 21:00
II. kerület: csütörtök: 16:00 - 20:00

Online foglalás I. kerület Online foglalás II. kerület

Magánrendelésem mellett a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálatban dolgozom, ahol több mint 15 éven át nevelési tanácsadással, gyermekek és serdülők pszichés gondozásával, szakértői vizsgálatokkal  és családterápiával foglalkoztam. Jelenleg kiemelten tehetséges fiatalok koordinálását és gondozását segítem.


Munkám során fontos szempont számomra, hogy a hozzám fordulók igényeire, szükségleteire hangolódva egy olyan kapcsolat épüljön ki köztünk, amelyben lehetőség nyílik erősödésre és kiteljesedésre. Legyen szó akár önismeretről, életvezetési nehézségekről, párkeresésről vagy párkapcsolatról, gyermeknevelésről, gyermekvállalás kérdéseiről, személyiségfejlesztésről, életmódváltásról,  pályaválasztásról, munkahelyi konfliktusokról, új élethelyzetekről, változásokról vagy akár az élet értelmének kereséséről.


Felnőttekkel, gyermekekkel, kiskamaszokkal és serdülőkkel egyaránt szívesen foglalkozom. Integratív és rendszerszemléletben gondolkodva végzem a munkám. A kliens beállítottsága és a probléma természete szerint szívesen alkalmazok testtudatosító, relaxációs és szimbólumterápiás, imaginációs (képi) technikákat valamint a sorsanalitikus tanácsadás módszereit. Gyermekek esetén játékterápiás módszereket is szívesen alkalmazok.


Online konzultációt is vállalok!

Tanulmányok:

  • Pszichológia-kulturális antropológia szak (ELTE, Budapest)
  • Tanácsadó Szakpszichológus képzés (ELTE, Budapest)
  • Relaxációs és Szimbólumterápiás módszerspecifikus képzés
  • Sorsanalitikus Tanácsadás (Szondi teszt használata a tanácsadási folyamatban)
  • Családterápiás alapképzés (Magyar Családterápiás Egyesület)
  • Integratív Pszichoterápiás Egyesület Integratív Hipnoterápiás alapképzése