Béres Veronika

Béres Veronika

Béres Veronika pszichológus, képzésben lévő pár- és családterapeuta

Rendelési idők:

XIII. kerület: hétfő: 11:00 - 13:00, kedd: 17:00 - 20:00, csütörtök: 16:00 - 17:00

Online foglalás XIII. kerület

Béres Veronika vagyok, pszichológus. Mester diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem 2020-ban, azóta pedig pár- és családterapeutának tanulok, melynek alapképzését 2022 decemberében végeztem el.
Már nem gyermek, még nem felnőtt – Akkor ki vagyok én?
Pszichológusi munkám során kiskamasztól fiatal felnőtt korig támogatom az önmagukat jobban megérteni vágyó, életük valamely pontján elakadással küzdő klienseimet. A folyamat során külön figyelmet fordítok arra, hogy egy biztonságos, megtartó kapcsolat alakuljon ki, ahol bátran megfogalmazhatjuk és nyitott kíváncsisággal fordulhatunk a probléma felé. A fiatalok jobban megismerhetik a gondolataik, érzelmeik és reakcióik természetét és a mögöttük rejlő okokat, hogy a későbbiekben azokkal együttműködve és nem önmaguk ellen dolgozva tegyék lépéseiket céljaik felé. Ennek elérése érdekében folytatjuk a közös munkát a teljesítmény- és társas szorongás, indulatkezelés, családi- és párkapcsolati nehézségek terén.
Alapból is nehéz, de mintha nem kéne, hogy ilyen nehéz legyen…
A felnőtté válás, önállósodás egy olyan krízis, amivel minden ember találkozik élete során. Azonban azoknak, akik idegrendszerileg máshogy vannak huzalozva, legyen szó autizmus spektrumzavarról vagy ADHD-ról, ez külön nagy kihívást jelenthet.  Szakmai tapasztalatom legjavát neurodivergens kamaszokkal folytatott munkában szereztem, így az ebben érintettek is fordulhatnak hozzám bizalommal, ha szeretnének elakadásaikon dolgozni egy olyan szakemberrel, aki ezen szemüvegen keresztül szemléli megéléseiket.