Deák Judit

Deák Judit

Deák Judit klinikai szakpszichológus,pár-és családterapeuta

Rendelési idők:

XII.kerület szerda, péntek 16.00-21.00; kedd 17.00-18.00

Várom kérdését!
Online foglalás XII. kerület

Ha úgy érzi, megoldhatatlan helyzetbe került, problémát okoz a párkapcsolata, családi élete, nem tudja segíteni gyermekét abban, hogy a nehézségeken túllendüljön, forduljon hozzám. Közös munkával egy jobban működő egyensúlyt keresünk majd, ami Önnek is, családjának is lehetőleg több örömet nyújt, és csökkenti az átélt szenvedést.

Eddigi munkahelyeimen végeztem pszichoterápiás és diagnosztikus munkát, dolgoztam a gyermekvédelem különböző szakterületein is. Foglalkoztam interkulturális pszichológiával, különös tekintettel a bevándorlók problematikájára. Innen ered affinitásom a kulturális szempontból összetett kapcsolatok működése iránt. Az elmúlt években érdeklődésem középpontjába a család és a párkapcsolatok működése került. Egyéni terápiát is vállalok, felnőttekkel és serdülőkkel, szorongással, fóbiával, depresszióval küzdőkkel. Amit el szeretnék érni, az az, hogy az egyének vagy családok működési módjának feltárásával, klienseimmel együttműködve, hatékonyabb megoldásokat találjunk, ami felszabadultabb életlehetőséget biztosít számukra. 18 évig francia nyelvterületen éltem és dolgoztam, így francia nyelvű terápiás munkát is vállalok.

Psychologue clinicien ayant  vécu et travaillé de nombreuses années en France,  je  propose mon assistance aux familles et aux couples francophones ou multiculturels qui séjournent temporairement ou durablement en Hongrie.

J'exerce depuis plus de trente ans, dans des milieux variés : pratique privée, hôpital, école,  foyer d'accueil...

Je me suis également spécialisée ces dernières années dans les problématiques interculturelles.

Mon expérience me permet de prendre en charge les patients en thérapie individuelle dans le cadre de consultations en langue française.

 

Egészségpénztárak, amelyekkel szerződésben állok:

- AXA Egészségpénztár

- Honvéd Egészségpénztár

- Kardirex Egészségpénztár

- Medicina Egészségpénztár

- MKB Egészségpénztár

- NAVOSZ Egészségpénztár

- OTP Egészségpénztár

- Patika Egészségpénztár

- Új Pillér Egészségpénztár

 

 

Várom kérdését!