Gyúró Edit

Gyúró Edit

Gyúró Edit család-és párterapeuta jelölt, szupervízor-coach

Rendelési idők:

III.kerület szerda 16.00-19.00

Gyúró Edit vagyok család –és párterapeuta jelölt, emellett szakmai hátterem sokoldalú és változatos. Több, mint két évtizede foglalkozom emberekkel és csoportokkal sokféle formában. A családsegítés, a gyermekvédelem és a foglalkoztatás területén széles körben szerzett tapasztalataim megtanítottak arra, hogy a problémákra különböző perspektívából nézzek rá és ebben segítsem a klienseimet is.


Érdeklődésem fokozatosan irányult a családi, párkapcsolati problémák, elakadások felé. Rendszerszemléletű megközelítésben dolgozom, ami számomra azt jelenti, hogy hozzám fordulókat és az általuk hozott problémákat, kérdéseket a maga komplexitásában és teljességében lássam és látassam. Támogatom, kísérem őket abban, hogy tudatosabbak legyenek a saját életükben, nagyobb rálátást nyerjenek a maguk és a környezetük működésére. A nehézségeket, problémákat lehetőségként fogom fel. Az okok, a miértek feltárása helyett a fókuszt az összefüggések mélyebb megértésére helyezem, az erőforrások feltárására és mozgósítására, hogy mindenki számára elfogadható megoldás szülessen. Magánéletemben családban élek, három gyermekem van. Folyamatosan képzem magam, hogy a hozzám forduló klienseket minél nagyobb szakmai felkészültséggel tudjam fogadni.


A család és párterápia/konzultáció mellett a következő területeken is jelen vagyok:
-    vezetői coaching és tanácsadás
-    szakmai kompetencia fejlesztés egyéni és csoportos szupervízió keretében
-    foglalkozási rehabilitációs tanácsadás azok számára, akik betegség, baleset következtében munkaképességük egy részét elveszítették és munkájukat az eredeti keretekben nem tudják folytatni illetve munkáltatók számára


Tanulmányaim:
-    Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem - József Attila Tudományegyetem - Általános szociális munkás
-    Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Társadalomtudományi Kar - Szociális szakigazgatás szervező
-    ELTE - Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Kar - Foglalkozási rehabilitációs szaktanácsadó
-    Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kar Pszichológiai Intézet – Szupervízor-Coach
-    Magyar Családterápiás Egyesület Pár és Családterápiás képzés, pár és családterapeuta jelölt
-    150 órás pszichodráma önismereti csoporton való részvétel a Magyar Pszichodráma Egyesület szervezésében
-    OH - kártya instruktori képesítés
Magyar Családterápiás Egyesület és a Magyar Szupervízorok Egyesületének tagja vagyok, szerepelek a Foglalkozási rehabilitációs szakértők névjegyzékében.