Mázik Réka

Mázik Réka

Mázik Réka pszichológus, képzésben lévő családterapeuta

Rendelési idők:

XIII. kerület: hétfő: 16:00 - 19:00
II. kerület: kedd: 17:00 - 20:00

Online foglalás XIII Online foglalás II. kerület

Mázik Réka vagyok, pszichológus és képzésben lévő család- és párterapeuta. Pszichológus diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem Fejlődés- és Gyermek klinikai specializáción, jelenleg pedig a Semmelweis Egyetem Gyermek klinikai és mentálhigiénés szakán képződöm.A párokkal és családokkal való munkára a Magyar Családterápiás Egyesület képzésében készültem fel, melynek jelenleg a szupervíziós szakaszában állok. Lendületes, empatikus személyiségnek tartom magam, a terápiás térben pedig kiemelten fontos szerepet tulajdonítok annak, hogy a hozzám érkezők elfogadva és biztonságban érezhessék magukat. Úgy gondolom, hogy ez a légkör lehetőséget teremt arra, hogy a kliensek megtalálhassák saját válaszaikat kérdéseikre és erőt gyűjthessenek a nehézségeikkel való megküzdéshez.


Egyéni pszichológiai tanácsadás felnőtteknek


Az egyéni pszichológiai tanácsadás során ebben a bizalomteljes légkörben a klienssel közösen próbáljuk megérteni érzelmeit, nehézségeit, elakadásait. Így keressük az utat önmaga és környezete mélyebb megismeréséhez és erőforrásai feltérképezéséhez, haladva egy teljesebb élet felé annak aktív alakítójaként.


Forduljon hozzám bizalommal a következők esetén:
-    életvezetési nehézségek
-    kommunikációs és konfliktuskezelési nehézségek
-    párkapcsolati problémák
-    elköteleződési kérdések, szakítás
-    önismereti kérdések
-    munkahelyi konfliktusok

Család- és párterápia


Kapcsolataink az életünk minden szakaszában meghatározó jelentőséggel bírnak. Ezekből tanulunk, töltekezünk, ám olykor nehéznek, fájdalmasnak is megélhetjük őket. Mikor a számunkra fontos személyekkel ápolt kapcsolatunk sérül, az egyensúlya felborul, nem mindig egyszerű megtalálni a kivezető utat és arra összpontosítani, hogy további sebek helyett hogyan is épülhetünk ezekből a nehéz tapasztalatokból.
A pár- és a családterápia is egyaránt kettős vezetéssel, egy koterapeuta kíséretében zajlanak.

Kolléganőmmel, Horváth Patríciával várjuk Önöket a következő elakadások esetén:


-    új életszakaszba lépésre, megterhelő változásokra való felkészülés, azzal való megküzdés
-    párkapcsolati elakadások
-    bizalmi problémák
-    elköteleződési kérdések, nehézségek
-    kommunikációs nehézségek, gyakori veszekedések
-    párkapcsolat kiüresedése
-    családi konfliktusok.

Forduljon hozzám bizalommal, ha úgy érzi, elakadt, esetleg szeretné jobban megérteni önmagát vagy kapcsolatait, ha pedig párjával vagy családjával dolgoznának közösen a nehézségeiken, kolléganőmmel várjuk Önöket szeretettel.