Pataki Sándor

Pataki Sándor

Pataki Sándor pszichológus

Rendelési idők:

I. kerület: kedd: egész nap, péntek: egész nap

Tanulmányok:

ELTE BTK Pszichológia szak

OTKI klinikai szakpszichológus szakvizsga

Szabadinterakciós csoport

Pszichodráma csoport

Magyar Pszichiátriai Társaság csoport-pszichoterápiás képzés

Egyéni pszichoanalízis

Részvétel a serdülőknek szóló négyüléses, konzultációs módszer kidolgozásában

Szervezetfejlesztő képzés a Concordia Szervezet- és Vezetésfejlesztő Kft. keretében

Coach, Team-coach képzés (Neil Sthroul vezetésével, Georgrtown Egyetem, Washington DC)


Szakmai tapasztalatok:

Dolgoztam a Fővárosi Weil Emil Kórház Neurológiai Osztályán, a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Pszichiátriai és Ifjúsági Pszichiátriai Osztályán, a Fővárosi Madarász utcai Gyermekkórház Gyermek- és Ifjúsági Pszichoterápiás Szakrendelőjében. Részállásban a MALÉV Egészségügyi Központjában klinikai pszichológiai vizsgálatokat végeztem a rendkívüli helyzetek feltárása során, a BM Kórház Pszichológiai Osztályán alkalmassági vizsgálatok klinikai részét végeztem. Évek óta a Concordia Szervezet- és Vezetésfejlesztő Kft. munkatársaként szervezetfejlesztéssel, vezetőképzéssel, vezetői coaching-gal is foglalkozom.


Preferált szakterületek:

Az előtörténetemből fakadóan gyerekek (3 év felett), serdülők, és felnőttek terápiájában is van tapasztalatom. Területek, amivel hozzám fordulhatnak:

Szorongásos panaszok, életviteli elakadások, megtorpanások, teljesítménybeli elégedetlenség, párkapcsolati problémák, önértékelési, önérvényesítési gondok, hangulati ingadozások,  örömtelenség, munkahelyi stressz-megoldatlanság és egyéb pszichés problémák. Tapasztalatom van a munkahelyi vezetői működés támogatásában is.