Rácz András

Rácz András

Rácz András pszichológus

Rendelési idők:

XII.kerület hétfő 15.00-21.00

Várom kérdését!
Online foglalás XII. kerület

A Pécsi Egyetemen diplomáztam, majd utána önkéntesként is dolgoztam, hogy még több szakmai gyakorlatot szerezzek. Korábbi munkahelyeim is változatosak voltak, dolgoztam gyerekekkel, serdülőkkel és felnőttekkel is. Jelenleg egy pedagógiai szakszolgálatnál dolgozom, e mellett vállalok magán konzultációkat. Valamint folyamatosan képzem magam és szupervízióra járok.

A közös munkában nagyon fontosnak tartom, hogy aki felkeres, annak olyan légkört teremtsek, amiben elengedheti magát és csak a hozott kérdésekre koncentrálhatunk. Az ülések során minden figyelmemet annak szentelem, hogy a személy ebben a megtartó, empatikus légkörben kibontakozhasson és eljussunk oda, hogy egyéniségének érzését minél teljesebben tudja átélni.

Leginkább felnőttek, serdülők megkeresését várom.

Kiemelten foglalkozom a depresszió, pánik, szenvedélybetegség/függőségek, életvezetési tanácsadás, szorongás, stressz kezelés, önismeret témaköreivel.

A konzultációk során a személyközpontú megközelítést alkalmazom, valamint a KIP módszerét, mely során szimbólumokkal dolgozunk a hozott problémákkal kapcsolatban.

 

Várom kérdését!