Balázs Regina

Balázs Regina

Balázs Regina pszichológus, coach, pár- és családterapeuta jelölt

Rendelési idők:

II.kerület péntek 15.00-18.00

Várom kérdését!
Online foglalás II. kerület

Balázs Regina vagyok, pszichológus, coach, pár- és családterapeuta jelölt.

Diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem. Tanulmányaimmal párhuzamosan több helyen is önkénteskedtem, hogy minél nagyobb tapasztalatot szerezzek:

  • a Thalassa Házban nagycsoportokon és esetmegbeszélő csoportokon vettem részt, közösségi programok keretében végeztük a ház körüli teendőket a páciensekkel, valamint havonta egy alkalommal játékos foglalkozást tartottam a ház lakói számára
  • a Péterfy Sándor utcai Kórház Krízisintervenciós osztályán sportterápiás foglalkozásokat tartottam, szakdolgozatomat a foglalkozások hatásvizsgálatából írtam
  • önkéntes pszichológus voltam a Sziget fesztivál ambulanciáján
  • jelenleg is dolgozom párterapeutaként alapítványi keretek között, szupervízió mellett

 

Az egyéni tanácsadás során elsősorban életvezetési nehézségekkel, munkahelyi konfliktusokkal, kiégéssel, párkapcsolati problémákkal, hangulatingadozással, stresszhelyzetekkel, önértékelési problémákkal küzdő kliensekkel dolgozom, de várom azok megkeresését is, akik önismeretük fejlesztésével szeretnének teljesebb életet élni. Hiszem, hogy mindenkiben megvan az a képesség, mely fejlesztésével, tudatos használatával képes megküzdeni a számára kihívást jelentő helyzetekkel, és nagyon örülök, hogy pszichológusként ebben támogathatom a hozzám segítségért fordulókat.

Egyéni terápiák mellett life és business coachinggal is foglalkozom, mely egy jövő orientált fejlesztő/támogató módszer. A találkozások során a pontosan definiált célok elérésére fókuszálunk, az egyén erősségeire építünk, és sablon megoldások helyett olyan utakat keresünk, mely a coachee-t (a coaching folyamatban résztvevő klienst) közelebb juttatja saját megoldásaihoz.

 

Várom megkeresését, forduljon hozzám bizalommal!

 

 

Várom kérdését!