Brusznyai Grácia

Brusznyai Grácia

Brusznyai Grácia tanácsadó szakpszichológus jelölt

Rendelési idők:

VI.kerület, Eötvös utca 24.
csütörtök 14.00-17.00

Várom kérdését!
Online foglalás VI. kerület

Hitvallásom:

Soha ne engedd, hogy valaki ne legyen boldogabb a veled való találkozás után, mint előtte!„ (Teréz anya)

 

Azon szerencsések közé tartozom, aki már mondhatni egész fiatalon tudta, milyen úton szeretne járni. A konkrét téma már 13 éve ugyanaz, csak a kiteljesedés benne a változó, az alapján amiket tapasztalok és megélek a világban, s ahogy én magam is rátalálok magamra és a saját utamra.

Úgy gondolom egy ember sohasem kész, minden életszakaszban más a (ki)hívás, más dolog kerül a fókuszba, amiben fejlődni tud. Holisztikus szemléletem miatt több aspektusból tudok rátekinteni egy személy problémájára.

Az üléseken igyekszem olyan légkört teremteni, ahol az egyén biztonságban, megértve érzi magát. Kérdéseimmel, visszajelzéseimmel igyekszem hozzásegíteni őt ahhoz, hogy átgondolva, átlátva a problémát, helyzetet, saját erőforrásait használva meg tudja oldani a nehézségét.

A témákat, amelyekben segíteni tudok saját magam is megtapostam, s úgy hiszem, hiteles segítővé az válhat, aki saját maga is ismeri az utat, amin a hozzá forduló személy éppen jár.

 

Várom azokat a (fiatal) felnőtteket...

-akiknek életvezetési tanácsadásra van szüksége (elakadás, karrierváltás, elköteleződés, kapunyitási válság, önállóság, függetlenedés, gátlásosság, önérvényesítés...);

-akik párkapcsolati problémákkal küzdenek, párkeresési nehézségekkel;

-akiknek nehézségeik vannak a családban;

-s várom azokat is, akik szexuális irányultságukkal küzdenek, és nem tudnak egyedül megbirkózni ennek nehézségeivel.

...S bárkit, akinek szimpatikus vagyok és hívást érez a közös munkához.

 

Tanulmányok:

Vajdasági magyar vagyok. Pszichológiai tanulmányaimat a Vajdaságban, Újvidéken fejeztem be, 2014-ben, szerb nyelven. Tanulmányaim után 1 évet dolgoztam kommunikáció és üzleti pszichológia tanárként, emellett egy iskolában, amely fogyatékkal élő gyermekek oktatásával foglalkozik, általános és középiskolai szinten egyaránt.

2015-ben a Budapesten élő szerb közösség iskolájába - „Nikola Tesla" - kaptam lehetőséget megmutatni magam és segíteni munkájukat, életüket. Jelenleg is itt dolgozom, mint iskolapszichológus, valamint etika és pszichológia tanár.

Folyamatosan igyekszem képezni magam. Jelenleg az ELTE-n vagyok Tanácsadó szakpszichológus képzésben.

Várom kérdését!