Dr. Fényes Márta

Dr. Fényes Márta

Dr. Fényes Márta kognitív pszichoterapeuta, belgyógyász

Rendelési idők:

III.kerület hétfő 17.00-20.00

Online foglalás III. kerület

Belgyógyász szakorvosi képzettségre ráépülő pszichoterápiás képesítéssel egyéni személyközpontú, viselkedés-és kognitív terápiát, asszertív és szociális kompetencia terápiát vállalok.

Ezzel a képzettséggel elsősorban a lelki hátterű testi panaszok (pszichoszomatikus problémák, egészség -és betegségszorongás), krónikus betegségek pszichoterápiás támogatása; étkezési zavarok, súlyproblémák azok, amelyekben leginkább tudok segíteni, - de életvezetési elakadás és zavar; szorongásos problémák, pánikbetegség, hangulati zavarok és depresszió, szociális fóbia vagy önértékelési zavar is terápiás területem, elsősorban viselkedés és kognitív technikával, gyógyító beszélgetéssel.

Dohányzás leszokás támogatást vállalok egyéni vagy csoportos formában.

Fontos tudnivalók: az első találkozás során(első interjú) tisztázzuk a fő problémákat, megbeszéljük, hogy miben kér főleg segítséget. Az ülések általában 50 percesek, egy-egy terápiás blokk 6-8 találkozásból áll, ekkor az eredményességet kölcsönösen kiértékeljük. Az Ön aktív együttműködésével lehet sikeresen haladni és új látásmódra szert tenni.

Magánrendelésem számos egészségpénztárral szerződésben áll.

 

Egészségpénztárak, melyekkel szerződésben állok:

- Dimenzió Egészségpénztár

- Honvéd Egészségpénztár

- Medicina Egészségpénztár