Dr. Hajnáczky Lilla

Dr. Hajnáczky Lilla

Dr. Hajnáczky Lilla pszichiáter

Rendelési idők:

II. kerület: kedd: 08:00 - 19:00

Online foglalás II. kerület

Diplomámat 2011-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem. A szigorló évi gyakorlatok jelentős részét a németországi Justus-Liebig Egyetem klinikáin teljesítettem.

A pszichiátriai szakképzést már a Klinikum Bad Hersfeld akut pszichiátriai osztályán kezdtem meg. Ezt követően a szakorvosképzést 2012-től a düreni LVR Pszichiátriai, Pszichoterápiás és Pszichoszomatikus Klinikán folytattam.

A klinikán belüli rotációs programnak köszönhetően lehetőségem volt általános és gerontopszichiátriai, továbbá addiktológiai osztályokon tapasztalatot szerezni.2014 és 2017 között pszichoanalitikusan orientált sajátélmény csoportterápián vettem részt.

Az Èszak-rajnai Orvosi Kamara előtt tett sikeres szakvizsga után, pszichiáter szakorvosként pszichoterápiás osztályon folytattam a munkát, melynek fő profilja a különféle személyiségzavarok, szorongásos kórképek, illetve depresszió kezelése volt.

Ezt követően 2018-ban hazatértem Magyarországra, ahol a Nyírő Gyula OPAI-ban szereztem további osztályos, illetve ambuláns szakmai tapasztalatokat.


Rendelésemen azokat a pácienseket várom, akiknek mindennapjait a hangulatzavar (depresszió, bipoláris affektív zavar), a szorongásos zavar (pánik, fóbia), vagy a kényszerbetegség megnehezíti. Bizonyos esetekben állapotuk jelentős javulásához gyógyszeres kezelés válhat szükségessé.

Az egyénre szabott terápia elsődleges célja a tünetek mielőbbi enyhítése, későbbiekben pedig a pszichés stabilitás hosszútávú fenntartása.

Magabiztos nyelvtudással vállalok német nyelvű pszichiátriai konzultációt is.