Tibor Katalin

Tibor Katalin

Tibor Katalin klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus

Rendelési idők:

XIII. kerület csütörtök 12.00-16.00, péntek 13.00-15.00

Online foglalás XIII

Pszichológus diplomámat 2008-ban szereztem, majd 2015-ben a Debreceni Egyetemen klinikai gyermek szakpszichológusi vizsgát tettem. Eleinte iskolapszichológusként dolgoztam, ahol főleg a serdülő korosztállyal kapcsolatban szereztem tapasztalatokat. Később egy gyermekotthonban helyezkedtem el, de 2010 óta pedagógiai szakszolgálatnál dolgozom. A szakértői vizsgálatok és a nevelési tanácsadás lehetőséget teremtett arra, hogy a diagnosztikai és a terápiás munkában minél több tapasztalatot szerezzek, különböző korosztályú, különböző pszichés és viselkedési problémákkal küzdő gyermekekkel.


A dinamikus szenzoros integrációs terápia (Ayres-terápia) képzést is elvégeztem. Ez segít abban, hogy egy-egy probléma hátterét minél több szempontból vizsgálhassuk, melyet munkám során egyébként is kiemelten fontosnak tartok amellett, hogy nagy hangsúlyt fektetek a szülőkkel való közös munkára.


Amivel hozzám fordulhatnak (gyermekkor, serdülőkor):

 

  • szorongásos panaszok
  • pszichoszomatikus tünetek
  • beilleszkedési, magatartási problémák
  • érzelmi élet nehézségei, önértékelési problémák
  • testvérféltékenység
  • teljesítménnyel kapcsolatos problémák, pályaválasztási tanácsadás

Egyéni tanácsadásra felnőtteket is szeretettel várok (életvezetési problémák, stresszkezelési nehézségek, önbizalomhiány témákat érintve).