Salpauer Erzsébet

Salpauer Erzsébet

Salpauer Erzsébet pszichológus

Rendelési idők:

III.kerület kedd 7.30-9.30; szerda, csütörtök 16.00-20.00

Online foglalás III. kerület

Salpauer Erzsébet vagyok, pszichológus. Diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem felnőtt klinikai és egészségpszichológia szakirányán szereztem, majd kognitív és viselkedésterápiás módszerspecifikus képzést tanultam a Viselkedéstudományi és Kognitív Terápiás Egyesületnél.

Érdeklődési területek:

Elsősorban párkapcsolati problémákkal, életvezetési tanácsadással és elakadásokkal, valamint a stressz indukálta nehézségekkel foglalkozom. Korábban kutatást végeztem az újkeletű evészavarok témakörében, melyben kiemelt figyelmet fordítottam az orthorexia nervosa tünetegyüttes megjelenésének jellegzetességeire.

A találkozások alkalmával arra törekszem, hogy a hosszú évek során beépült, rosszul működő gondolkodási és érzelmi sémákat igyekezzünk együtt megváltoztatni. Arra törekszem, hogy olyan módszereket sajátítson el, amelyek segítenek Önnek a céljai elérésében és a mindennapokban felmerülő nehézségek leküzdésében.

Ha úgy érzi, az elmúlt időszakban feszültebb vagy csupán csak úgy érzi, valamiért egy helyben toporog, nem halad úgy az életében, ahogyan kellene, akkor forduljon hozzám bizalommal.

Tanulmányok:

2011-2014 Pázmány Péter Katolikus Egyetem Pszichológia szak alapképzés

2014-2017 Pázmány Péter Katolikus egyetem Pszichológia szak mesterképzés - Klinikai és Egészségpszichológia szakirány

2016-2018 Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesület - kognitív-viselkedésterápiás módszerspecifikus képzés