Tóth Ágnes

Tóth Ágnes

Tóth Ágnes pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt

Rendelési idők:

IX.kerület hétfő délelőtt; kedd, szerda, csütörtök délután

Várom kérdését!
Online foglalás IX. kerület

Pszichológusként a lélek, a tudattalan és az érzelmek világán keresztül igyekszem segíteni a hozzám fordulókat. Szakemberként célom, hogy a problémával küzdő személy saját erőforrásainak megtalálását segítsem, a mély önismereti munka azonban egy olyan biztonságos, elfogadó közegben történhessen, ahol a konfliktusok, fájdalmak feltárása a személyiség fejlődését szolgálja. Az önismeret része lehet a testünk mélyebb megismerése is, hiszen mindazok a szimbolikus üzenetek, melyeket az állapotával, tüneteivel közölni tud, egyúttal saját tudattalan történetünkről is mesélnek. A testi élmények terápiába való beemelése így olyan segítőtársat ajándékoz az önmegismerés útján, ami saját különleges nyelvén jelez és reflektál, véd és ösztönöz.

Szemléletemet integratív megközelítések alkotják, szimbólumterápiás, relaxációs technikák, illetve a szomato-pszichoterápiás irányzatok alapján.

Nagy figyelemmel és szakmai elkötelezettséggel várom a hozzám fordulókat, mindazokat, akik önismereti céllal érdeklődnek, életvezetési problémával vagy akár testi tünettel küzdenek.

Tanulmányok

2004-2009 ELTE BTK Magyar nyelv és irodalom szak

2008-2011 Pszichodráma sajátélmény, 250 óra

2007-2013 KRE BTK Pszichológia szak

2014 Szomatodráma játékvezető

2015 Mediátor ; Pályaorientációs konzulens képzés

2015- Integratív felnőtt Hipnoterápia képzés

2016 Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület, alapképzés

2016- Klinikai és mentálhigiénés felnőtt szakpszichológus képzés, PTE BTK

Munkahelyek

2012-2013 Pszichológus Foglalkoztató és gyakornok, Péterfy Sándor Utcai Kórház, Krízisintervenciós és Pszichiátriai Osztály

2013-2014 óvodapszichológus, Budapest XV. kerület

2014 segítő csoportvezető, Allergiakezelés az NLP módszerével, KRE BTK

2014- óvodapszichológus, Budapest XI. kerület

2015- Pszichológiai magánrendelés

Érdeklődési terület

Amiben segíthetek: életvezetési tanácsadás, krízishelyzet, párkapcsolati nehézségek, szorongás, stresszkezelés, relaxációs technikák, gyermeknevelési nehézségek, önismeret mélyítése, pszichoszomatikus tünetek pszichológiai jellegű feltárása.

 

 

 

 

 

Várom kérdését!